Solcellevask

Få vasket solceller i Aarhus

Vinduespudsning Aarhus er en alt-i-en service, der tilbyder bl.a. vinduespudsning, vinduesrens og vask af solceller. Vores erfarne servicefolk har lige netop den erfaring, der skal til, samt det nyeste og bedste udstyr til at udføre rengøringsopgaverne for dig. Vi garanterer tilfredsstillende og hygiejniske resultater hver gang.

Det er generelt en rigtig god ide at sørge for, at det miljø, man omgås i, holdes rent. Især solceller er vigtige at vaske engang imellem, da effektiviteten af solcellerne reduceres, hvis de er dækket af for meget snavs og skidt – og solceller, der ikke virker optimalt, vil i sidste ende også påvirke energiregningen i en knap så god retning. Derfor anbefaler vi, at man som ejer af solceller tager kontakt til en rengøringsservice som Vinduespudsning Aarhus, hvis man har brug for professionel hjælp til at vaske sine solceller, vinduer og facader.

Hos Vinduespudsning Aarhus tilbyder vi en fantastisk service på et højt og professionelt niveau – til faste, lave priser. Derudover kan du efter ønske lave en serviceaftale med os, så vores dygtige medarbejdere kommer ud og hjælper med fx vinduespudsning eller solcellevask løbende i et forudbestemt interval. Kontakt Vinduespudsning Aarhus allerede i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Aarhus' unikke byggerier

vinduespudsning århus solcellevask teleskopstang vinduespudser
vinduespudsning århus solcellevask vinduesskraber vinduespudser

Vinduesrens af bedste kvalitet

Kontakt Vinduespudsning Aarhus

vinduespudsning århus erhverv glasfacade vinduespudser

Kontakt os i dag

Få et godt vinduespudser-tilbud på din service

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Vælg din service

Moderne eller traditionel

Som kunde hos Vinduespudsning Århus får du service af højeste kvalitet. Vælg mellem to servicetyper, som vi tilbyder. Øvrige services ydes som tilvalg.

Med vaskeanlæg får du en effektiv vinduesvask, der fjerner skidt og snavs på miljøvenlig vis. Se fordelene herunder:

  • Moderne og effektiv vask.
  • Destilleret vand (ingen kalk)
  • Skånsom for miljøet.
  • Vask af hele vinduesrammen.

Bemærk: Vinduer over stueetage (1.-3. sal) vaskes altid med vaskeanlæg.

Med vinduespolering får du en traditionel vask med påsmøring af sæbevand samt vask og aftørring med svaber. Se fordelene herunder:

  • Dybdegående rens.
  • Udført med håndkraft.
  • Aftørring af karme.

Bemærk: Indvendig vask ydes altid som traditionel vinduespolering.

Aftalebetingelser

Ved bestilling af service

Ved bestilling indgår kunden en serviceaftale med All-Clear ApS. Aftalen omfatter vinduespudsning i det omfang og interval, som kunden aktivt tilvælger via formularen.

Alle løbende serviceaftaler (hver 4., 8. eller 12. uge) kan til enhver tid opsiges, gælden efter minimum 3 servicebesøg. Opsigelse meldes skriftligt til info@all-clear.dk.

Alle priser er pr. enkelte servicebesøg og inkl. moms.

Husk dit servicefradrag...