Vinduespudser Offentlig

Vinduespudsning i hjertet af Aarhus

Velkommen til Vinduespudsning Aarhus, hvor du kan finde hjælp til rengøring af offentlige områder fra professionelle eksperter fra rengøringsbranchen. Vores medarbejdere her arbejder på højeste niveau og har en sans for kvalitet – de bruger kun de nyeste og bedste midler til at gøre rent og at vaske vinduer.

Aarhus er en by med meget liv med masser af butikker, restauranter og andre steder, som er tilgængelige for det offentlige. Det er vigtigt, at disse steder holdes rene og at vinduer vedligeholdes via vinduespudsning og -rens, da det ellers kan skabe et indtryk, som hverken er æstetisk rart at se på eller hygiejnisk godt for nogen. 

At pudse vinduer er ikke altid lige så simpelt, som man tror. Det er vigtigt at vaske vinduer på de helt rigtige tidspunkter og tidsintervaller. Står du i forbindelse med et offentligt sted og mangler hjælp til vinduesrens, generelt rengøring, algebehandling, solcellevask eller lignende, så kontakt os gerne hos Vinduespudsning Aarhus. Vores dygtige og yderst erfarne medarbejdere står altid klar til at tage en uforpligtende snak med vores kunder, uanset om det er privatpersoner eller repræsentanter for et firma eller lignende

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

En god service med høj kundetilfredshed

vinduespudsning århus vinduesskraber service
vinduespudsning århus erhverv glasfacade kontor vinduespudser

Vask af vinduer i det offentlige

Vinduespudsning til lave priser

vinduespudsning århus vinduesskraber spand svamp

Kontakt os i dag

Få et godt vinduespudser-tilbud på din service

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Aftalebetingelser

Ved bestilling af service

Ved bestilling indgår kunden en løbende serviceaftale med Ready2Clean ApS. Aftalen omfatter vinduespudsning i det omfang og interval, som kunden aktivt tilvælger via formularen – dog minimum 3 x service.

Herefter kan serviceaftalen til enhver tid opsiges fra gang til gang. Opsigelse meldes skriftligt til kim@ready2clean.dk

Alle priser er pr. enkelte service inkl. moms. Et administrationsgebyr á 25 DKK tillægges kundens faktura ifm. håndtering af service.

Husk dit servicefradrag...

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.